Bel voor een vrijblijvende kennismaking:
+31 (0)85 - 40 11 532

NeemContact op

Het formulier is verzonden.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.


Zoekwoorden
Cloud

energie inkoop

Energiemarkt besparen EIA Energie investerings aftrek Subsidie inkopen energiekosten Kosten besparen Energie markt

Energie Inkoop

Waarschijnlijk wordt u tenminste 3x per week gebeld door een energiemaatschappij die uw energielevering wil verzorgen. U begrijpt natuurlijk ook dat hier hun verdienmodel zit en het, ondanks wat er soms gedacht wordt, voor hun geen belang heeft om u minder te laten betalen.

Waar voor energiemaatschapijen wel een prioriteit zit is het verkopen van gas en stroom tegen mooie prijzen zodat de winst doelstellingen behaald kunnen worden.
Prijzen vergelijken
Een veelgemaakte fout bij energieinkoop het is vergelijken van tarieven. U vraagt 3 offertes op en kiest de gene met de laagste tarieven. Als het zo eenvoudig was had geen enkele energiemaatschapij nog winst aan het einde van het jaar.

Waar de truc zit, de kosten die klanten niet vergelijken. Vaak onschuldige kleine bedragen die als irrelevant worden afgedaan,maar aan het einde van het jaar een dominante kostenposten blijken te zijn.

Zo zijn er kostenposten waar marge op gemaakt kan worden die niet eens in de overeenkomst vermeld hoeven te worden. Deze posten worden niet vergeleken en hier zitten ook de grote verschillen tussen offertes in.
De energiemarkt
Omdat energie een beurs is zoals alle grondstoffen, zijn prijzen maar kort geldig en hierdoor nog slechter te vergelijken. Tevens kunt u een fantastische overeenkomst sluiten op het verkeerde moment en alsnog de hoofdprijs betalen.
Beschrijving: C:\Users\Suzanne\Desktop\pending\prijsgrafiek.jpg
Energie inkoopadvies
Ook al bent u nog zo'n goede inkoper, u kunt niet overal verstand van hebben of alles bijhouden. U bent bezig met de inkoop of het runnen van uw onderneming. Wij zijn bezig met het inkopen van kostenbesparen op energiegebied.

Wij bieden graag onze expertise aan, neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met één van onze adviseurs.