Bel voor een vrijblijvende kennismaking:
+31 (0)85 - 40 11 532

NeemContact op

Het formulier is verzonden.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.


Zoekwoorden
Cloud

Factuur Controle

Facturenfouten
Controleren netwerk leverancier Energie markt

FactuurControle

In ruim 10% van uw energiefacturen zitten op dit moment nog fouten. Deze fouten kunnen in uw voordeel zijn, of natuurlijk in het voordeel van uw leverancier. Mocht dit laatste het geval zijn, dan helpt Energie Transparant graag op 'No cure, No pay' basis deze gelden voor u terug te halen.
Hoe werkt een factuurcontrole?

We vergelijken de verbruiksgegevens met de (gevalideerde) meetdata van uw netbeheerder en de tarieven met de energiecontracten en de afspraken zoals overeengekomen

Tevens vergelijken we de data van de netbeheerder zoals gecontracteerd vermogen en afname met de gegevens die de energieleverancier in rekening bent.. Indien u een voorschotnota ontvangt bekijken wij of uw eindafrekeningen wel kloppen met deze bedragen.

Na deze analyse hebben wij inzicht in het totale plaatje van daadwerkelijke kosten en betaalde kosten, wij kunnen eventuele teveel betaalde kosten tot 5 jaar in het verleden voor u terughalen..

Resultaat
De resultaten van een factuurcontrole zijn erg verschillend. Dit is afhankelijk van uw leverancier, het aantal switches, uw eigen administratie en eventuele controle of de hoeveelheid wijzigingen in de wet of bij uw netbeheerder.

Omdat een factuurcontrole een erg arbeidsintensieve klus is en wij dit op 'No cure, No pay' basis aanbieden, werken wij op 50/50 basis.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u direct contract met ons opnemen. Een gesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend.