Bel voor een vrijblijvende kennismaking:
+31 (0)85 - 40 11 532

Resultaten

Sinds de oprichting van Energie Transprant zijn er veel bedrijven geholpen met een combinatie onze diensten. Hieronder zijn een aantal voorbeelden van resulten die zijn behaald door Energie Transparant en zijn partners.

 

180.000 euro bespaart voor de MKB leden van de HiC, BiC en AiC collectieven. Deze collectieve inkoop is opgezet in samenwerking met diverse inkoop combinaties en BAS energie. Dagelijks sluiten zich hier nieuwe leden bij aan waardoor het nagenoeg altijd mogelijk is om tegen scherpe prijzen een groot volume aan energie in te kopen.

energie collectief

Collectieve inkoop
Nederlandse MKBers

 

120.000 euro bespaart door een combinatie van contract bemiddeling en strategisch inkopen. De eerste helft is behaalt op het energie contract dat onder de loep is genomen, hierin werden de voorwaarden en inkoop formules aangescherpt zodat inkopen goedkoper werd.
De 2e helft is verdiend door het monitoren van de markt en deelaankopen op strategische momenten in de markt.

Favory food

Favory Snacks
Nederland en België

 

Sacha Shoes is als internationale retailonderneming continu bezig met bedrijfsoptimalisatie. Uit ervaring weten wij dat op vaste kosten als energie veel tijd en geld bespaard kan worden. Om de inkoop van energie in onze winkels in Nederland en België te optimaliseren hebben wij Energie Transparant als adviseur ingeschakeld. De goede advisering betreffende het inkoopmoment en de zeer scherpe tarieven in de markt, waren voor ons reden om onze contracten over te dragen aan Energie Transparant. Er is een duidelijke overeenkomst gesloten waaronder wij kunnen aan- en afmelden. Al onze filialen kunnen nu profiteren van dezelfde scherpe tarieven en voorwaarden.

Sacha Referentie

Sacha Shoes
Nederland en België

 

Tendering uitgevoerd voor de energie aansluitingen, tevens de meters onder de loep genomen. Hiermee zijn uitstekende resultaten behaald.

Referentie logo

Decor Son
Nederland

 

54.000 euro bespaart en 250.000kWh per jaar opbrengst door installatie van zonnecellen door de eigenaar. Voor control media is een nieuw contract gerealiseert waarin rekening is gehouden met de installatie van een photo voltaïsche installatie. Door de hoge gegarandeerde subsidies in België was de keuze door de eigenaar snel gemaakt en werden er zonnecellen op het dak geplaatst. Vervolgens heeft Energie Transparant de contracten voor 'teruglevering' van de zonnecellen en afname van het net onder de loep genomen en hier nog een ruimte 54.000 euro op weten te verdienen.

Control media

Control Media BVBA
Locatie België

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer referenties / resultaten, een branche specifieke referentie of een bedrijf in uw regio, kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.